Jea, nyt pitäisi olla jo nukkumassa. Mutta ei, halusin tulla kirjoittamaan tänne jotain, vähän purkamaan tuntojani taas vaihteeksi.

 Tänään koulu alkoi kasilta ja olisi loppunut neljältä, mutta lähin koulusta jo 11 bussilla. Oli niin tajuton väsy.. Ja arvaten meitsiä vitutti aika roimasti. En tiedä mikä tai miksi, mutta ottipa päähän kumminkin. Kotiin päästyäni menin nukkumaan, kolme tuntia ehdin nukkua ennen kuin äiti tuli ja herätti, selityksenään se etten menettäisi seuraavan (tämän) yön uniani. Noo, ihan pätevä syy.

Untakin näin, päivällä kun nukuin. Siinä tää kerrostalo oli ihan himmees tulipalossa. Itse lähdin jossain vaiheessa ulos talosta ja lähdin myös muualle, kouluun? Siellä puhuttiin kuinka mun koti palaa. Unessa oli kulunut tunti tai pari ja sitten palasin katsomaan kun koti palaa. Sitten huomaan, että pikkusiskoni ja sen kaverit olivat vielä sisällä ja viittoivat, etteivät pääse pois. He hakkasivat ikkunoita, mutta ne ei mennyt rikki. No minähän meen ja pelastan penskat rikkomalla ikkunan puutarhatuolilla, aiheuttaen ison leimahduksen rikkomastani ikkunasta. Kaikki kumminkin selvisivät pihalle asti ja sillee. Siinä samassa unessa oli myös joku Resident evil sekoitettuna sikainfluenssalla kohta, jossa me eletään piilossa ja suunnitellaan pakoa. En muista kuinka siinä kävi.

Ehh, mua rasittaa. Nukumassa pitäisi olla, mutta kas kummaa en ole. Tähän todellakin auttaisi se, että sulkisin koneen ja laittaisin silmät kiinni. Koen vaan tarpeelliseksi kirjoittaa tänne jotain angstailujani.

Rasituslista:

- Koulu (Kokeet, niistä läpi pääseminen. Porukat koulussa. Himmeesti tehtävää koulussa. Kiinnostus kouluun uppuu pahasti.)

- Stressi (Koulusta, kavereista, elämästä, kuolemasta.. Stressaan paljon myös turhista asioista, voisin rajoittaa vähän.)

- Elämässä eteenpäin pääseminen. (Tuntuu, että kaikki muut pääsee elämässään eteenpäin niin varmasti ja vakaasti, toisin kuin minä.)

- Raha. (Sitä on aina niin vähän, aina sitä menee vaikka mitään ei tekisikään tai ostaisikaan. Se vaan katoaa.)

- Muutto. (Me muutetaan kesällä kaupunkiin. Heihei maalla asumisen ilot. Ja huomatkaa tuo Me tuolla alussa. Tosiaan mun piti muuttaa siskoni kanssa, mutta nyt äitikin tunkee viel mukaan. Itsenäistyminen ei taida tulla ihan heti ._.)

Kaiken rikki repien, mulle sanot sen:
"Tahdon uuden elämän
Vihdoinkin sen käsitän
Tahdon toiseen maailmaan
Lennän minne haluan
."
Valo taipuu, alas vaipuu
Kun lintu yöhön pakenee. 

 

Kuittaan tältä illalta, heihei.