Oon kirjoitellut taas paljon. Mutta kaikki taitaa vaan purkaantua taas, kun ei tarttis stressata koulusta, saatikka töistä. Ei sillä ettei tämä loma silti olis suht perseestä.

 

Nojoo, se siis mistä tänään tilitän? ~

Piti lähteä tänne perseenreikään, tänne missä ei ole mitään, ei kavereita, ei tekemistä, ei edes hyvää fiilistä.

Tänne saavuttuamme syötiin jouluruokaa. Nomnom vaan. Harmi, etten tykkää jouluruuasta, jouluisesti söin siis perunaa, makkaraa ja limppua !

Ruuan jälkeen koitin laittaa tänne yläkertaan nettiä, no eihän se ihan suosiolla onnistunut ja siinä meinas lähtee järki. ..Loppujen lopuksi sentään onnistuin. Voitto !

Sitten tuli pari vierasta ja piti olla sosiaalinen ja mukava. Siinähän se meni. ...Kunnes aikuiset alkoi oleen hiprakassa ja laulamaan.

Pakenin yläkertaan. ..Kun taas jouduin palata alakertaan metsästämään särkylääkettä. Sitten chillailin hetken ja luin lehtiä yläkerrassa.

En oikein tiedä miten kaikki kävi, en muista, mutta siskoo sai mun pään hajoomaan. mä raivostuin, ihan tosissani menetin itteni hallinnan. Huusin sille vittua ja saatanaa, vitun äpäräksi haukuin. Se vittuilee vielä alakerran ovelta ja sit *naps* . Mä huudan ihan tosissani sille ja kävelen rappuset alas, pamautan oven auki ja lyön siskoa pari kertaa. (Ei, en lyöny naamaan, eli ei näkyviä vammoja.) Sitten tuli ihan totaalinen romahdus.

Rupesin itkemään ja kiersin keittiön, niinku en olis tiennyt mitä tehdä. Kävelin takaisin ylös ihan raivoissani ja itkien. Veli tulee perässä ja yrittää saada mut rauhoittumaan. Jotenkin se siinä onnistuikin, ja nyt vaan istun tässä kyrpiintyneenä.


Tiiän, ei oo oikein lyödä ketään. Tai haukkua. Mutta.. En voinu itelleni mitään.  Anteeksi.

 


Oliskohan tämä mielialan vaihtelu ja äkkipikaisuus, lyhyt pinnaisuus näiden e-pillereiden vaikutusta?  Ei taida olla mun juttu. : < Koska en todellakaan halua muuttua tuollaiseksi hirviöksi.