Oli paras vappu ikinä, vaikka kaikkea sattuikin.

Perjantaina oli keittopäivä, tunnerikas semmoinen. Istuttiin parin kaverin ja äiteen kanssa iltaa. Siinä sitten kaikki vuodatettiin vuorollamme ja kaverit kertoi äitille ja mulle, kuinka kiva meille on aina tulla. Kuinka ne tuntee ittensä aina niin tervetulleiksi. Yksi dyyd sanoi jopa että viihtyy meillä paremmin, kuin oikeassa kotonaa. Tämähän oli aika tosi hienoa kuulla. No ei siinä, sitten tämä samainen dyyd pyysi lupaa viiä mut eri huoneesee hetkeksi, että hänellä olis asiaa mulla kahdestaa. ..Siinä se sitten kertoi että oon se parasystävä. Mä melkein rupesin parkumaan. ..Siis.. Itse pidän tuota jätkää niin suuressa arvossa ja ajattelen sen myös tärkeimpien ihmisten listan kärkeen. Parasystävä. ..Se on paljon. Varsinki kun tietää vähän faktoja. Mutta se oli hienoa se ! <3 Kiitos. Joo, perjantai oli kiva päivä, viina virtas ja kuvia otettiin. Myös muuta porukkaa kävi kylässä. Ja meki visiteerattii naapurissa.

Lauantai oli kanssa keittopäivä, aamu alkoi shamppanjalla ja isolla aamiaisella. Oli tosi hyvää ! ..Sitten koomailtiin ja nukuttii pari tuntia ja odotettii, että tää yks pääsi töistä. Sitte alettii kiskomaan taas. Nyt oli meitsin messis meil, kaks kaverii, mutsi ja veli. Oli aika tosi helmee, ku veli kiskaisi mut halaukseen ja pussas poskelle, tuli aika tosi hyvä fiilis. :'o Ajelemassakin ja kaverin luona käytiin. Valvottii aamuun asti ja mentii nukkumaan vasta ku aurinko paistoi.

Sunnuntaina äitee tuli sitte kolmen aikaan herätelee meitä, et olis aika herää. Möhpöh, aamupalaa syötii ja nukuttii seiskaa asti ja sitte käväisin heittää kaverin asemalle. Ja kyllä, oli pieni krapulan poikanen. 

Viikonloppuna mulla ja kaverilla meni yhteensä 2x07l leijona pulloa, 6x0,5l siideriä, 6x0,33l kultalonkkua, 3x 0,33l kaljaa, 1l vadelma viiniä ja jonki verran shamppanjaa.  Noh, semmoi se on.

Nojoo.. No mut kuten aina, ei mee kaikki nallekarkit tasan. Pitihän tässäkin viikonlopussa olla jotain perseestä revittyä.

Perjantaina yks tuttu joutu sairaalaa ja toinen sai mustan silmän. Lauantaina tilanne kärjistyi ja sitte lähti vissii kolme tai neljä tuttua sairaalaan. Pikkusiskokin oli ollu paikalla ja porukka oli ottanu damagee. : < Möhh. Enkä nyt sitte tiiä oikee tästä muutenkaa.. Viikonloppu oli tosi kiva, mut jälkiseuraukset ei ollu niin jees.

 

Nojoo, ootte kaikki tärkeitä mulle, kunpa tietäisitte sen.