Kymppilinja - Perhosvaikutus

Ollaan kaikki lähetty samasta pisteestä
älä jää ihmetteleen vaa tee jotai itsestäs
Syy on seuraus ja seurauksen ratkasu
siinä miljoonaan kysymykseen yks vastaus
Ollaan kaikki lähetty samasta pisteestä
älä jää ihmetteleen vaa tee jotai itsestäs
Täällä mikään ei tapahdu itsestään
siks turha syyttää maailmaa sun virheistäs.

^-- Niin kai se on. Suht helmi biisi btw. Suosittelen.

 

Kirjoittaisinko taas semmoisen päiväkirja tyylisen merkinnän.. Kyllä, jos tästä semmoinen tulee. (...edit//: ei vissii tullukkaa. :D)

 

Torstaina 7.5 lähdin pois täältä, 50km päähän. On se hienoo päästä aina välillä pois tästä tunkkaisesta pikku kylästä. Sinne jonnekkin missä ei ole kuin pari ihmistä jotka mut tietää ja niilläkään ei oo luultavasti mitään karuja "ennakkoluuloja" mua kohtaan. Ne ei oo kuullu mitään laiffia järisyttäviä juoruja tai muodostaneet tietynlaisia ennakkoluuloja mua kohtaan. Siel saan olla mimmoinen haluan ja kukaan ei katto pitkään tai lähetä seuraavaa juttua eteenpäin. No ei, ei täälläkään mitään pahempaa oo. Mutta silti pois täältä on aina pois täältä. Voitto.

Se reissu oli suhteellisen paras pitkään aikaan. ^^ Oli niin rentoo, perjantaina kävin kahvilla tuon ensirakkauden luona. Kyllä mä oikeesti taidan olla päässy sen yli, ainakin pikku hiljaa. Oli hirmu kiva nähdä pitkästä aikaa, kavereina. Ilman mitään sen kummempia odotuksia tai semmoisia. Hauskaa oli, ottaa vähän kiinni sitä aikaa millo ei oltu pahemmin pidetty yhteyttä. Paljon paljon oli tapahtunut sen jälkeen. Ja lupailtiin kattella ja soitella, ja ottaa uusiks paremmal ajal. Hienoa. Lauantaina lähdin himaan, odottaen että pääsisin kaverin luo kahville ja kattoo parii muuta tuttua, mutta oletettavasti homma kusi. Ja ajattelin näin pahana ihmisenä kostaa sen. En vain tiedä koska ja miten. Anteeksi, mutta mua ottaa vain niin päähän. Ei oo eka kerta kun käy näin tän ihmisen kanssa. Mutta joo, ehkä mä pääsen tuon asian läpi/yli/ali/kierrän.? Mahdollisesti. Lakuna myös ajelin skootterilla sateessa, tuli kylmä ja ei ollut silloin niin hauskaa, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se oli virkistävää ja mukavaa. Otan uusiks joskus.

(huomatkaa, minäminäminä painotteinen blogi.)

 

 

Kymppilinja - Kiitos, anteeks, näkemiin

Lopussa kiitos seisoo
ja matkan varrella kadotitte musta kaiken heikon,
mä en tahdo paeta.
Oon pahoillani kaikesta, jokaisesta arvesta.
Yhdessä pitkään käveltiin, kiitos, anteeks, näkemiin.


Haluan painottaa tuota perjantaita. Todella hieno päivä kaikin tavoin. Miu. ^-^ *hymy*