Se on se angstinen Datipallo täällä taas, seilaan täysin purjein kattolaivallani kohti uusia myrskyjä.

Oon yrittäny tässä nyt pari päivää koota itteeni ja ajatuksiani, mutten onnistu siinä. Yritän kasaa ongelmani kokoon ja sitten lähtee selvittämään niitä. En vaan saa muuta aikaseks ku rikkinäisiä ajatuksia ja puolikkaita lauseita, mietteitä.


Mikä tekee musta sen mitä olen.
 x Onnettoman säätäjän. __ Säädin tuossa viikonloppu tai kaks sitten yhden pojan kanssa. Tyyppi olis tahtonut , että homma olis jatkunut, että oltais vaikkapa ryhdytty seurustelemaan. Noei, en mä siihen lähtenyt. Sanoin että tahdon olla vain kavereita. ..En itsekkään tiedä miksi sekaannuin koko tyyppiin. 8< Mikä mua vaivaa, en ennen ollut tuollainen kusipää.

x Juopon __ Edellisviikolla meni kolme päivää juodessa. Lintsasin koulusta, että saisin palautua reissusta kunnolla. Ja nyt vituttaa, kun ei pääse tällä viikonlla nollaamaan. Hyi mua.

x Paskanpuhujan __ ..Haukun kavereitani, toisten kavereideni kanssa. Ja toisin päin. En osaa olla kunnolla ja hyvä ihminen.

x Laiska ja tyhmä ja saamaton. __ Koulussa tänä syksynä nätisti reputtanut kaksi koetta, tällä mennään. \o/ Eikä ihan varmasti jää tuohon.


Joo.. Jos hehkuttelen tätä päivää.
Valvoin koko viime yön uuden nettituttavuuden kanssa, oli tosi mukavaa. Nukuin parin tuntia aamulla ja heräsin. Puhuin puhelimessa kaverin kanssa, sitten chillailin vaan koneella ja siivoilin, kuuntelin uutta hyvää musiikkia. Sitten tulikin jo ilta ja kävin kaupassa. Lähdin parin kaverin kanssa ajelemaan ja sielläkin oli hauskaa. Tulin takaisin himaan ja datasin taas, onnellisesti ja hyvällä fiiliksellä. MUTTA.. Koko vitun hienon päivän onnistui pilaamaan herra ensirakkaus. ._______. Soitteli ja kyseli kännissä, että missä meen. MIKSI SEN PITI SOITTAA? pelkkä sen äänen kuuleminen pilas fiilikset. Kiitos ja iso käsi sille. (..Joo, haluan olla senkin kaveri. Mutta jotain rajaa kumminkin.)

 

Anteeks, mutta väsähdin. Pakko mnnä nukkumaan. Ehkä jatkan huomenna.